Schrijf in op onze nieuwsbrief

Naam

email

Op zondag 12.3 hebben we een Peorimon, poerimfeest, gehad. Iedereen was heel mooi gekleed. Er waren veel speletjes voor kinderen uit verschillende leeftijden, die door de sjachbag, de madrichim, waren gemaakt. We hadden ook een taartcompetitie en een spannende quiz over poerim. Onze familie groeide en 200 mensen kwamen naar onze Poerimon!!  

Afgelopen zondag, 12 Februari, 2017 hadden we een “Tu-Bishwat” activiteit samen met een sneeuw activiteit, wie had dit gedacht?! We zijn met een sneeuw gevecht begonnen die met een sneeuwpop wedstrijd volgde. Verder ging de activiteit over “Tu-Bishwat” en eindigde met een warme chocomel, marshmallow en koekjes, het was heel erg leuk!   

Op de de tweede Hanukkah dag 26.12.2016 hebben wij in de Kommuna kaarsen aangestoken! Gedurende de avond hebben we kaarsen aangestoken, Hanukkah liedjes gezongen en door de mensen zelfgebrachte etenswaren gegeten.  Het was heel erg leuk en aangenaam.  We bedanken iedereen die moeite heeft genomen om te komen en wensen iedereen een fijne vakantie!!

Afgelopen zondag 18 December 2016, hebben wij een te gek hanukka evenement georganiseerd! Het evenement begon met een activiteit met het onderwerp “helden” en ging verder over verschillende soorten helden.   Daarna ging de gehele “shevet” (stam) naar een trampolinepark in de omgeving. Daar sprongen de cadetten lekker op de trampolines. De oudste groep cadetten …